Post by liaheisumnietrav on Feb 10, 2022 11:45:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ valódi pénz ingyen ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
Azoknak, akiknek frissítési problémái vannak, el kell távolítania és újra kell indítania a játékot. És jelentkezzen be újra a "K" fiókjába, hogy mindent visszakapjon, különben elölről kezdi. Azonban az a bánatom, hogyan lehetek még mindig "tanonc", ha magasabb a számaim, mint azok, amelyek "nindzsának" számítanak, amikor egy klánban vagyok?
Többször is az 1. helyen áll a pvp zárójelben anélkül, hogy egy centet is költöttem volna, és a fejlődést nagyon ésszerűnek találtam. Amíg el nem éri a hegyet, amely 4/5 csillagos hős. Egyenlő esélye van arra, hogy ugyanazt a hőst kapja, és néhány hős szörnyű. A legtöbb ilyen. Várjon akár heteket, és utána szinte semmi, így többet kell várnia. Mindenképpen napi egyszeri tétlen játék.
Nagyon jó játék!!!!
Nem sokáig játszottam, bár a játék elég tisztességes. Olyan, mint egy Madden (ahol kedvenc játékosaid lapjait gyűjtöd össze, hogy másokkal szembeszállj), vagy a Magic kártyajátékod. Szép időgyilkos a sorban álláshoz. Főleg, ha valakit szeretnek kihasználni, miközben a sorban állsz.
Azért játszottam ezzel a játékkal, hátha a fiamnak (7 éves) tetszeni fog. Van néhány ismerős dolog a Summoners War játékban, amellyel játszik. Arra azonban kíváncsi voltam, hogy vannak-e fizetési falaik. Sajnos előfordul, hogy az előző kalandszakaszok egyikét sem tudod megismételni, hogy erősebbé tedd a csapatodat. 1*-et adok erre a játékra, mert olyan játéknak tűnik, amit a fiam élvezne, de nem engedem, mert rossz az újrajátszási érték, és pár órán belül pénzért jönne hozzám. Eltávolítva.
Szuper játék!
TMNT: Mutant Madness رول پلیئنگ opo
TMNT: Mutant Madness Ролевые ccb
Remek játék, de óriási gondot okoz, hogy a játékkal kapcsolatos kérdéseimre választ találjak. Például a fő kérdésem az, hogy ha új erőt kapsz egy karakterhez (mint Mikeynado Michaelangelohoz), akkor válogatnod kell valahogy a képességek között? Automatikusan egyszerre hajtja végre mindkét teljesítményt? Lehet választani közülük? Ezekre sehol nem találom a választ a neten.
Nem tudom, miért mondja folyton azt, hogy elérhető egy új frissítés, amikor még nincs is. Egyáltalán nem engedi, hogy játsszak. *Szerkesztés* Mindent frissítettünk, és már működik! Köszönöm!
Az indulás óta játszom, és az esetek körülbelül 50%-ában nem kapok kreditet egy PvP-harcért, de fel kell tölteni az energiát. Frusztráló, ha mindent megtesz a játék során, és csak annyit, hogy hányszor vettél részt valamiben, és a küldetést továbbra is 4/5-nek vagy 3/5-nek látod. Ha egyszerre frissítik az energiát és a küldetéseket, akkor soha ne legyen 4/5-ös harc a küldetésemben, de elfogy az energiám... Összességében nagyon általános, és vannak javítandó hibák, nem ajánlom.
A felhasználói felület változásaival a játékban fárasztó navigálni. Fizetőfalak egy dolog, és még csak nem is titkolják. Ráadásul, amikor ingyenes gyöngyszemeket készítenek más játékokhoz, még képernyőkép-ellenőrzéssel sem jutalmazzák őket. Ne pazarolja az idejét arra, hogy valami érdemes dologra térjen át. Kár, hogy szórakoztató volt, amíg nem....
5-ös lenne, ha a fizetési fal nem lenne annyira elterjedt. Az őrlés és a jutalom aránya kissé elmarad. A grafika édes, a stílus menő. Szép karakterválasztás. Összességében meglehetősen szórakoztató, de ez a fizetési fal durva.
Imádom a játékot. De a hirdetések minden egyes meccs után megjelennek
Ha a karakterek önmagukra hasonlítanak, nem pedig a TMNT toronyváltozatára, akkor megkaptad volna az 5. csillagot. Összességében tele van ikonikus karakterekkel, és minden játéknak engedelmeskedni szórakoztató.
Teljesen szeretem ezt a játékot, tiszta nosztalgia és sok hely a növekedésre... Azonban észrevettem, hogy egy gazembert hirdettek, és nem is lehet játszani vele. A Patkánykirály harcol veled, de te nem lehetsz ő. Szeretnék néhány új játékmódot is játszani, hogy tovább tudjak játszani. Végül van néhány karakterjavaslatom a hőskockákhoz: Fugitoid, Panda Kahn, Mutagen Man, Foot Soldier, Chrome Dome, Dirt Bag, Groundchuck, Scum Bag és Pizza Face. Köszönjük a korábbi problémák kijavítását..
2 Player games : the Challenge Árkádjátékok vsi
A TMNT rajongó unatkozik! Csak nézze meg azt a játékot, amelyet automatikusan lejátsz az Ön számára. Csak nyomja meg a lejátszó bekapcsológombját, és látja, hogy a karakterek nyernek. Nincs interakciód a lejátszáshoz. A lányom folyton azt mondta, hogy ez unalmas, mert csak nézem. Milyen móka ez egy játékosnak!?! Ne fáradjon az alkalmazás letöltésével! Mi történt azzal, hogy magad játszol!?!
TMNT: Mutant Madness 角色扮演 erek
Ez a játék elképesztő lehetőségeket rejthet magában: nagyszerű látványvilága van, és nagyon nosztalgikus. A karaktertervek hűek a régi iskolához, és a háttérszínpadok nagy varázst adnak a verekedéshez. Sajnos jelenleg csak egy rendkívül nehéz és lineáris színpadi létra, megismételhetetlen szakaszokkal és egy rendkívül hiányzó pvp érhető el. Nincs tartalom, nincs mód a játék folytatására, és csak 2 módja van a karaktergyűjtésnek és a továbblépésnek: Fizessen és várjon. Bár naponta játszom, mert vannak reményeim.
Ez egy alapvető, de szórakoztató játék. Szüksége van néhány új eseményre az erőforrásgyűjtésen túl. Elég kemény költésre ösztönözték. Nem ütköztem fizetőfalba, de lassan jönnek a források. A drágakövek rendkívül drágák, és több ezerbe telik a hősök megszerzése. A 3* hősök 5200-ba kerülnek, ami körülbelül 40 dollár. A 4* 28700-at tesz vissza, ami közel 200 dollár. A modellek szépek, de egy kicsit kevésbé. Új karakterek ritkán jelennek meg, ami szép, több kell belőlük. Nagyon gyakori hibák/összeomlások. Próbáld ki, ha szereted a TMNT-t.
nagyon jó. 🙂👌
Imádom ezt a játékot, úgy értem, minden szabadidőmet azzal töltöm. Nem kell attól tartanom, hogy kifogynak a dolgok, amelyeket arra költesz, hogy olyan szinten játszhass, mint a többi játék. Az egyetlen problémám a PVP csatákkal van, a mindennapi teljesítmény az, hogy játssz 5 csatát, és ez a határ csak 5 csata, de az elmúlt héten 2 vagy 3 csatát tudok játszani, majd lefagy, amikor kiválasztom a csatát, ami amikor újraindítom a Az alkalmazás annak számít, amikor csatát játszottam, de nem számít bele az elért eredményembe, kérjük, javítsa ki.
Miután többet megtudtam a játékról, azt mondanám, hogy megéri letölteni. Azonban! Hibát találtam a játékommal. A napi PVP csatákat vittem. A 2. csatámban a játékom lezárult. Visszatérve elvesztettem azt a 2. csatát, ami miatt nem tudtam teljesíteni a napi küldetéseket. Kérjük, javítsa ki.
Rendben van. Semmi nagy vagy forradalmi, csak oké. Ha megszerezték volna az eredeti hangművészeket, AKKOR beszélgetnénk! De a jelenlegi helyzethez képest, szabadon játszható időpazarlóként, aki AKÁR INGYENES CSOPORTOKAT AD NEKED, nincs szükség GREENBACK-EK KIHAGYÁSÁRA (látod, mit csináltam ott?), hacsak nem igazán, nagyon, nagyon, nagyon akarod hogy támogassa őket. NAGYON értékelem a 80-as évek esztétikáját – RADIKÁLIS, HAVER!
Imádom, ahogy más csapatokkal párosulsz +30 000 csapatértékben, ami majdnem megduplázza a tiédet. Aztán lefagy a pvp-ben, ahol nyerned kellett volna, de veszítened kellett, mert a játék nem engedi, hogy mozogj vagy befejezd a csatát. Vagy a lila betöltőképernyő megjelenítése közvetlenül a pvp meccs előtt, hogy egyszerűen elakadjon azon a lila képernyőn. Megeszi a pvp próbálkozást, és veszteséget kapsz. Ezekkel a hibákkal nehéz magasabb helyezést elérni, hogy jobb jutalmakat szerezzen. Összességében még mindig szórakoztató játszani, de mindenképpen kifizetődő a győzelem.
Ez a játék nagyszerű, és 5 csillagot adna, de változtatniuk kell valamit. 12 karakterem van 150 lvl-nél, és jelenleg elakadtam egy szinten, mert szükségem van egy 4 csillagos játékosra. Nagyon nehéz megszerezni, hacsak nem fizet 100 dollárt, amivel egyesek nem rendelkeznek. Ezt valahogy könnyebbé kell tenni. Emellett e-mailt is küldtem a támogatásnak, és követtem minden lépésüket, amit adtak nekem, de még mindig nem oldotta meg a problémámat, amely már egy hete fennáll.
Egyetértek azzal, amit mindenki mond. Nem értem, ki döntött úgy, hogy ezek az új frissítések jó ötletnek bizonyultak. Nagyra értékelem az új játékmódokat, de miért állítottuk vissza az emeleteket, amikor korábban ez automatikusan történt. Vagy miért kell annyi ütés egy láda feloldásához stb... továbbra is csak azért kapom meg a szezonbérletet, mert hatalmas TMNT-rajongó vagyok. Én is nagy rajongója vagyok a Bit Heroes játékodnak.
A játék másfél éves, nincsenek megfelelően működő játékmódok, hibás hősök és vadul kiegyensúlyozatlan hőskészségek. Ez egy pénzelnyelő, ne induljon el, hacsak nem egy bálna vagy több ezerrel. Ezek a fejlesztők szakértők a dolgok szőnyeg alá söpörésében. Amint megszólal, eltiltják a viszálytól. Sok sikert ehhez a játékhoz.
Eddig azt mondanám, hogy ez egy fantasztikus játék, de csak néhány órája játszom a játékkal. Tetszik a játékmenet. Nincs túl sok a kitöltendő cuccból. A frissítések vagy bármi közelgő ismerete időt takarít meg attól, hogy más olyan tevékenységekkel próbálkozzon, amelyeket a követelések benyújtásáig nem tehet meg. Frissítem, ha többet játszok.
Tisztességes inkrementális játék. Be kell fektetnie a csatornabázisba, hogy növelje karaktereit, majd várja meg, amíg a befektetés megtérül. Ha szabadon játszhat, a főbb falakra van szüksége, csak légy türelmes. A nyerésért fizethet is. Nem fogok.
Állandó összeomlások és tele vannak hibákkal. Még az alkalmazást sem tudod megnyitni. A játék közepén és az alkalmazás összeomlik. A legrosszabb, ha pvp-n történik, és összeomlik, mert elveszíti a kísérletet, és 24 órát kell várnia, mielőtt újra végrehajthatja a feladatot. A haladás az F2p játékosok számára lehetetlen, mivel falnak ütközik, és nem haladhat tovább, hacsak nem vásárol erősebb hősöket. Nincs jó egyensúly a játékban. Határozottan gondoskodott a bálnákról. 0 csillag, ha megengedett, vagy negatív
A játék bugos és frusztráló. A szezonbérlet nagyon rossz értéknek tűnik 20 dollárért. Talán 5 dollárt fizetne, és csak akkor, ha a játékhibákat kijavították. A csaták lefagynak, az ellenséges buffok vagy a debuffok kimerülnek, és negatívan befolyásolják az osztagot. (Pl. a buffok sebezhetetlenné teszik az ellenséges osztagot, és automatikusan veszítesz, vagy a debuffok időzítőn soha nem időznek el, és a karaktered elakad, és automatikusan veszítesz). Még a nyerésért sem tudsz fizetni, mert a lendületet adni szándékozó fizetős tartalom szemét.
Frissítés a véleményemhez. Nagyon szeretem ezt a játékot, összeomlik az s20 ultrámon, amikor közvetlenül azután töltöm be a játékot, hogy megkaptad a távollét során megkeresett erőforrásokat, és csak ezután, amikor automatikusan az ajánlatokhoz vezet, sok más helyen is tárolja összeomlik, de az indítást nagyon gyorsan rendezni kell. Több mint egy hete jelentettem ezt. Ez értékes játékidőbe kerül
Szerintem ez nem játék – ez egyfajta pszichológiai kísérlet, hogy megnézzük, hányszor kell egy játéknak összeomlana, mielőtt az emberek törölnék. Láttad a Community 1. évad 4. részét? Ez olyan. De a karakterek és a művészet megérheti, így 2 csillagot kap. A cselekmény nem teljesen hanyag, csak ihletetlen. Valamivel jobban, mint amit egy főiskolai másodéves tud építeni, az biztos!
Imádtam ezt a játékot, és rengeteg pénzt költöttem rá. De nincs új tartalom, kivéve talán néhány havonta egyszer egy karaktert. Nagyon szeretném ajánlani ezt a játékot, de itt-ott még egy hőstől eltekintve ez nagyon kevés tartalom. Ez a "játék" új dolgokat igényel. Nagyon stagnál, és csak azért jelentkezel be, hogy megszerezd az ingyenes cuccokat és megírd a napilapokat. Kérem hirdessen többet. Nagyon szerettem ezt a játékot.
TMNT: Mutant Madness Rollespill bup
Bárcsak lenne mód a várakozáson kívül tárgyakat keresni. Szeretem a játékban lévő hirdetést, amely ösztönzi a tárgyakat, de csak néha jelennek meg. Bárcsak olyan lenne, amire többször is rákattinthatnék. Plusz PvP mód naponta egyszer, ami csak 5 harcig bűzlik. Vagy gyorsítsd fel az időzítőt, vagy adj több csatát.
A játék jó ötlet, de túlságosan zsúfolt.Legalább 7 különböző begyűjthető pénznem létezik, amelyek nincsenek jól elmagyarázva, jutalmakkal és tételekkel ellátott menük mindenhol, és folyamatosan arra kérik, hogy nézzen meg egy hirdetést. Még rosszabb, hogy egy nappal később az alkalmazás összeomlik a betöltési képernyőn. Megpróbáltam újratelepíteni, és lehet, hogy elvesztettem az összes fejlődésemet, de nem vagyok benne biztos, mert a játék most összeomlik az első bevezető képregénynél.