Post by liaheisumnietrav on Feb 10, 2022 12:03:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza nekonečné peniaze ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
veľmi zábavná hra, ale čím ďalej, tým pomalšie to beží, tiež by bolo oveľa lepšie, keby ste namiesto ťahania mohli iba klepať
Je veľmi výnimočná a kreatívna, ako je vidieť, ocenil by som ďalšie vybavenie, ale vďaka za prinesenie novej vylepšenej zábavnej rodinnej hry pre domácnosť sú kdekoľvek. tiež zlepšuje lepšie riadenie ČASU. Všetko najlepšie a vďaka. Choďte food truck🤣🤣😀😀😀
Je to naozaj skvelá hra a kedysi som ju rád hral, ale má rovnaký problém ako kuchárska horúčka, nie je dostatok drahokamov a keďže všetko potrebuje drahokamy, hranie je menej príjemné. Prosím, ak nám môžete dať viac drahokamov bez toho, aby sme ich museli kupovať (pretože nie všetci môžeme), veľmi by sme si to vážili. Prosím prosím prosím.
Chýba mi približne 25 alebo viac drahokamov! Idem na párty autobus, dostanem zadarmo a zaplatím za ďalší, ale nikdy to nedostanem! Urobil som to niekoľkokrát, aby som zistil, či uplynul čas. Poslal som e-mail bez odpovede! Ak si vezmete moje mince, dajte mi moje drahokamy!!!
Hra je sama o sebe zábavná a zábavná. Rôzne kuchyne a úrovne sa pohybujú rýchlejšie. Najväčšou nevýhodou sú drahokamy. Jedlo a príslušenstvo sú príliš drahé a zvádzajú k nákupu za peniaze. Aj keď to na začiatku vyzerá dobre, po určitom bode začnete mať pocit, že je to podraz a vedia, že ste zraniteľní. Odinštalovanie hry mi trvalo len 5 sekúnd, keď som pocítil štipnutie. Prepáč, ale nie ďakujem.
Tieto typy hier hrám už viac ako desať rokov. Druhá úroveň nákladiaku je príliš komplikovaná, takže je takmer nemožné držať krok. Nehovoriac o tom, že si musíte kúpiť drahokamy, aby ste si mohli kúpiť vylepšenia, aby ste mali šancu bojovať, pretože nemôžete zarobiť dosť len hraním hry.
Veľmi pekná hra, ale bez drahokamov je nemožné napredovať. Na upgradovanie predmetov treba stále viac drahokamov. Prvá úroveň bola v poriadku, ale po odomknutí ďalšej úrovne sa množstvo drahokamov potrebných na základné vylepšenia takmer strojnásobilo. Rovnaký scenár s toľkými z týchto hier. Odinštalované.
Páči sa mi to. Pomáhajú krok za krokom začiatočníkom, ako som ja. Navyše mám pocit, že je mojou a mojou zodpovednosťou urobiť food truck atraktívnym a žiadaným vysokými hviezdami.
Skvelá hra, super návyková! Všetok problém, ktorý mám, je s mojím párty autobusom, odkedy som na úrovni 5, niekedy nedostávam svoje drahokamy. Ukazuje, že dostanem, ale na mojej drahokamovej banke zostáva suma rovnaká? Naozaj frustrujúce, pretože drahokamy je veľmi ťažké získať. Tiež mám takmer 500 000 mincí, ale nemám ich za čo minúť, bolo by skvelé, keby sa dalo kúpiť viac vecí za mince bez drahokamov.
Od včerajška sa minca odpočítava dvakrát, raz pri aktualizácii a znova pri zobrazení, aby ste si vyzdvihli svoju aktualizáciu, vyriešte tento problém, pretože minca sa míňa
Aplikáciu som aktualizoval dnes ráno a teraz sa nedá prehrať. Myslím, že to zmenili, takže musíte minúť zlato, aby ste sa dostali do iných oblastí, ale použil som všetko svoje zlato na vylepšenia, takže teraz nemôžem vôbec hrať bez míňania peňazí.
Táto hra začala zábavne, ale teraz nemôžete robiť nič bez nákupu drahokamov. Mali akciu, kde dostanete štarty a odmenou vás drahokamami. Hral som a potom som trafil požadovaných 15 gemov a nikdy sa nepočítali. Tiež som si stiahol a hral ďalšie hry na drahokamy a nikdy som nedostal svojich 55 drahokamov, ako som sľúbil. Bude sa odinštalovať!
môže to byť trochu jednoduchšie a má problémy s upgradmi, kde po zaplatení neupgraduje a mince miznú aj náhodne alebo po zhliadnutí reklamy...
Food Truck Chef™ Cooking Games Priložnostne rkp
Najprv sa mi to páčilo, ale keď som videl ten trik. Mal som čas to odinštalovať. V podstate vás to núti míňať peniaze na postup v hre. Takže vážne uvažujem o tom, že sa tejto hry zbavím. Je to zábavné, ale nemôžete napredovať, ale iba tak ďaleko. Nie je v pohode!!!
Aj keď je táto hra zábavná, obsahuje príliš veľa reklám, ktoré musíte sledovať, aby ste boli úspešní. Tiež náhodne strácam drahokamy alebo nedostávam kredit za zarobené drahokamy. Opravte tento problém.
No, hra bola veľmi zábavná, kým som sa nevrátil na hlavnú stránku a objavilo sa dievča, ktoré mi hovorilo o spôsobe, ako zarobiť drahokamy. Je to návod, ktorý mi hovorí, aby som klepol na túto ikonu kuchárskeho klobúka, ale ikona je začiernená. Nič na obrazovke nereaguje, pretože to chce, aby som klepol na túto konkrétnu vec, ale nemôžem. Takže som už nemohol hrať.
Milujem túto hru a čakám na časť 2. prosím buďte rýchly. neviem sa dočkať. neustále reštartujte dráždivé plz opravte to a nemôžete dokončiť dds pre drahokamy. Po odohraní 4 reštaurácie to teraz nemôžem otvoriť. preinštalovať to mnohokrát, ale to nefungovalo. nemôžem hrať viac. opravte to prosím.
Milujem túto hru tak veľmi 😍Odomykám 7 až 8 food truckov 😁💙 ale....... Je toľko reklám 🙄a musíme sa aj my snažiť hrať a vyhrávať drahokamy 😐😅 párty autobus nám dá len 2 drahokamy.... A reklama nám dá len 1.... 🙄🙄Vykonajte ďalšie nastavenia v hre 😉😉ako párty autobus nám dá 4 drahokamy a reklama 2 drahokamy 💓🥳to by bolo jednoduchá modernizácia kuchyne a ingrediencií 🥰😍a odomknite nové food trucky!!! 😁👍
Je to skvelá hra, ale jediný problém je, že som upgradoval niektoré položky a píše sa, že položky doručené ťuknutím vyzdvihnem a jednoducho to tam zamrzne, takže opravte to, celkovo je hra fantastická, páči sa mi
Dobrá zábava! Na začiatku to nie je príliš komplikované a férovejšie ako iné hry na vylepšenia, ale je to zložité, keď sa dostanete ďalej, aby ste inovovali bez míňania peňazí
Wild Sky TD रणनीति chq
Food Truck Chef™ Cooking Games Priložnostne rkp
Jediným problémom je, že som po dokončení karinvalovej výzvy nikdy nedostal svoje drahokamy. Dúfam, že sa to už nebude opakovať, baví ma táto hra a nič podobné.
Aplikácia stále mrzne.. navyše som si stiahol 2 hry a hral som ich o drahokamy zadarmo.. po dokončení akcie som stále nedostal odmenu zobrazujúcu prekročenie časového pásma viac ako 3 dni.. a potom, keď som skontroloval 4. deň tá istá akčná odmena už bola preč..prečo nás nútiš sťahovať a hrať iné hry, keď nechceš dať odmenu??.. je to také otravné.. táto aplikácia sa zhoršila ako predtým. .
Nie som veľmi spokojný s tým, ako sa táto hra hrá. Poslal som dva e-maily o tom, že ulica Ranen sa pre mňa neotvára, hovorí sa, že už čoskoro, stále mi hovoria, aby som bol trpezlivý. Prešli 3 týždne. Predtým to bolo skvelé. Kým sa tento problém nevyrieši, nebudem šťastný!
Dňa 31. októbra 2019 som dal tejto hre 4 hviezdičky a zhodnotil som, že som si túto hru užíval celé hodiny. Po dnešnej aktualizácii som zmenil svoju recenziu len na 1 hviezdičku, pretože teraz smiešne zvýšil cenu za účasť na karnevale, v ktorom hráči musia zaplatiť 15 000 zlatých plus 14 drahokamov, aby získali iba dvojnásobok (ak to samozrejme vyhráte) . Je mi ľúto, že musím povedať, že určite stratíte viac hráčov, ak budete takto zvyšovať ceny.
Food Truck Chef™ Cooking Games Casual games gdi
milujem túto hru. Som vo fáze grilovania a je veľmi ťažké umiestniť predmety na tanier, čo mi spôsobuje uvoľnenie! niekedy je nemožné umiestniť predmety na tanier a budem musieť začať hru odznova! Dávam tejto hre 2 hviezdičky, kým sa tento problém nevyrieši!
Baví ma hrať túto hru, ale nedávno pridali všetky tieto reklamy uprostred hry. Rovnako ako väčšina hier, vyskakovacie okná občas uberú z hrania zábavu.
Chvíľu som si hru užíval, dokonca aj cez boj s „chybami“, neoprávnené poplatky, ale dostal som sa do bodu, keď sú všetky úrovne dokončené a príliš dlho som čakal na novú úroveň. Rozhodol som sa využiť priestor v telefóne na niečo iné.
Milujem hru, naozaj mi pomáha byť rýchlejší a sústredenejší. Je to tiež veľmi zábavné a návykové....ale mám jeden problém. Bohužiaľ som musel hru odinštalovať, pretože sa mi úplne vypla. Hra potemnela. Doslova. A v určitom okamihu som nezbieral svoje drahokamy za každých 5 dokončených úrovní. Mal som veľa mincí, ale iba 1 drahokam. To sa nesčíta. Hra je skvelá, ale zdá sa, že v určitom okamihu prestane fungovať a zamrzne. Som rád, že som neminul peniaze
Problém, ktorý mám, je v tom, že to, čo sa snažím použiť prstom na presun jedla ku každému zákazníkovi, zatvorí aplikáciu. Všetci musíte tento problém vyriešiť kvôli všetkým peniazom, ktoré som zaplatil za drahokamy. Kontaktujte svojich technikov a nechajte si opraviť chyby, aby som mohol poskytnúť lepšie recenzie.
Hra včera bežala skvele. Teraz to nemôžem ani načítať, pretože to zrejme hrám na inom zariadení, keď viem, že to mám stiahnuté iba v telefóne. Naozaj nepríjemné, keďže som si hranie užíval.
Miloval som hru, kým som nevidel, že urobili aktualizáciu, ktorá mi pokazila hru. Keď autobus príde, začal som nedostávať drahokamy. Potom som nechal nejakého technika, aby vyriešil problémy. A teraz sa pokrok neukáže, ak ho neodinštalujem -nainštalujte si hru.Pokrok sa dokonca vymazal, keď hru odídem a vrátim sa do nej. Všetko bude preč a vrátim sa späť do cestoviny. Minul som pár $ na nákup drahokamov a toto sa stalo..také plytvanie.i potrebujem svoje peniaze back.frustrujúce, že je to už takmer týždeň a stále mám tento problém. Myslel som si, že som jediný, kto má problémy. Ale práve som si prečítal recenzie.
hra je trochu zábavná, potom zrazu všetko vyžaduje drahokamy a znemožňuje upgradovať veci, pokiaľ nemíňate peniaze. s tým je povedané, že grafika je naozaj pekná, a preto ma to spočiatku priťahovalo.
V hre nemôžete postupovať, pokiaľ neminiete skutočné peniaze
To je šialené! Musím čakať 4 hodiny znova a znova, aby som dostal ten jeden drahokam. Už nie je možné hrať, pokiaľ nedosiahnete drahokamy potrebné na upgrade. Toto je smiešne! Ale dobre...hru som vymazal. Skončil som s tým.
Food Truck Chef™ Cooking Games Casual games gdi
milujem hru, ale... je to skutočne len hromadenie peňazí, aby ste prešli úrovňami, musíte upgradovať veľa vecí, ale pokiaľ nemáte hsve drahokamy, nemôžete upgradovať väčšinu vecí, ohodnotil by som túto hru 5, ak by ste si mohli kúpiť vylepšenia len za peniaze ako im neplatiť za drahokamy....je nemožné získať 3 hviezdičky na každej úrovni bez upgradovania všetkého, na čo drahokamy potrebujete, toto nie je správne robí hru zábavnou, pretože nemôžete vyhrať odmeny bez 3 hviezdičiek na všetkých
Milujem túto hru, hrám ju stále, ale musíte použiť veľa drahokamov, ale ak ste v poriadku s nákupom drahokamov, mali by ste získať túto hru