Post by liaheisumnietrav on Feb 10, 2022 12:09:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ altın kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Oyun iyi ve seviye sertliği veya değerli taşları beklemekle ilgili herhangi bir sorunum yok. Reklamlar oyunu sürekli çökertiyor, oynamayı can sıkıcı hale getiriyor..
Harika bir oyun herkese tavsiye ederim
İlk başta eğlenceli ama güncelleme sormaya devam ediyor ve aniden yavaş yavaş daha fazla oynayamıyor
15. seviyeyi tamamladıktan sonra oyun artık çalışmayacaktır. Günlerdir uğraşıyorum. Bunun dışında harika/eğlenceli bir oyun.
Bağımlılık yapiyor ancak 124.bölümden sonrasında acmiyor. 🥴😪
Ancak bu oyunu seviyordum.. şimdi daha da ilerlediğim için (eski çekim alanı) oyunum SÜREKLİ olarak çöküyor. Bir seviyeyi tamamlayacağım ama oyun devam edecek ve hiçbir şeye basamıyorum. Kapatmak zorundayım, bu da bir canımı kaybetmeme ve sahip olabileceğim tüm bonusları kaybetmeme neden oluyor, bu da ilerledikçe zorlaştığını ve güçlendiricilere olan ihtiyacın veya kendi paranı harcamanın sadece bazılarını geçmek için arttığını düşünürsek sinir bozucu. seviyeler. Kaldırmaya hazır. hayal kırıklığı
Bu oyuna aşıktım, ancak son zamanlarda oyun gecikmeye/donmaya devam ediyor ve bunu durdurmanın tek yolu oyunu bırakmak. Bu, sahip olduğum herhangi bir sonsuzluk yükselticisinin ortadan kaybolduğu anlamına gelir ki bu çok adaletsizdir.
Oyun açılmıyor. Hep oyuna bastıktan sonra takılıyor bir türlü yüklenmiyor. bu sorun lütfen
Dünaynin en süper oyunu
Çok fazla reklam. Katlamayı çok zorlaştırın ve eğlenceli hale getirmeyin
Bazı aksaklıklar var ..Aynı sahneyi milyonlarca kez oynuyorum ..Oyunu oynayacağım ve daha ileri aşamalara geçeceğim ...ama uygulamadan ayrılır ayrılmaz ..geri döndüğümde baştan başlıyorum 1'den
Oyun harika ama oyunun diğer bölümlerini indirirken sorun yaşıyorum. Bağlantım kararlı olsa da, her zaman "indirme başarısız". Oyunu oynamayı gerçekten seviyorum, lütfen düzeltin.
Oyunu seviyorum...ama çok fazla reklam var!
Oyun çok iyi tavsiye ederim
cokkk guzelll oyun
Ben güncelleyene kadar harika bir oyundu. Şimdi tamamladığım tüm seviyeler gitti ve onları pizza seviyesinden sonra oynamak için yeniden yüklemelerini sağlayamıyorum. Utanç.
Çooooooooooooooooook güzel bir oyun hemen indirip eylemin Üstte kalsın diye vs rastgele njhfhhufhfhgghhjfkfkfkjffjgfuhfhfhf fkjcjffjmnkfrhhfjdkdjjfhrurkrkdbgdixgh robotu hhfhdhgfhfhfh hg hfhfb gghj hjgkrjfjdkkfkf kg kdknfgmmdmfgkfkkfkfkfkkfkkjdkkdkkdk KD dkjfjbhf hg nfjfjfnfnfjjfjjfodoeoieiriiirii Tür iriiritiiriririritiririiir bu hhfhdhgfhfhfh JJF hg nfjfjfnfnfjjfjjfodoeoieiriiirii kdknfgmmdmfgkfkkfkfkfkkfkkjdkkdkkdk jvjfjgjkffoodofoolkdk diye kkkkekekdkrkrkdkdkfjjj kg ifiroirjrirjfifjfkfk jvjfjgj
Harika bir oyun ama bence parayı elmastan daha fazla kullanmalıyız Mutfak elmas almaya çalışırken gerçekten zorlaşıyor
Bu oyunu gerçekten de çok sevdi👍
Sana beş yıldız verirdim, reklamların donmaya devam ediyor, lütfen onları düzeltmeye çalış ya da onlardan kurtul
Tiles Hop: EDM Rush! Musikk mnm
Oyun gibi ama birçok reklama ve ardından oyun sizi tekmeliyor. Bir hayatı boşver ve hiçbir şey alma.
Bir bölüm oynadıktan sonra ekranım otomatik olarak kararıyor ve takılı kalıyor, lütfen düzeltin
Ben güncelleyene kadar iyi ve çok eğlenceliydi. Artık seviyeleri geçmek son derece zor ve sürekli para harcamaya teşvik ediyor
Oyun ilginçti ve sonra çok çabuk sinir bozucu hale geldi. Her zaman ortaya çıkan reklamlar vb. ve ardından talep edilecek bir ödül olarak gizlenen reklamlar. Bu yeni bir numara. Bunu daha önce hiç görmedim. Yani... silindi.
Bu uygulamayı gerçekten çok seviyorum, ancak kilidini açmak için başka bir yer indirdiğimde uygulamayı artık açamıyorum. Neyin yanlış olduğunu bilmiyorum.
Yaşamlar oyun çok güzel ama on beşe kadar oynanabilir.
Kumbaradan elmas aldım ama elmaslar artmıyor. Nasıl olur?? Lütfen kumbaradan aldığım elması bana verin.
Oyun çok güzel şiddetlik oynuyorum yanlız makinalar cok el şakası hesaplaması zor oluyor. Eski kombolarida oynuyorum genede elmas yetmiyir
Birçok seviye, ancak gerçek bir oyun değil, sadece sizi reklamları izlemek için orada tutmak için
Sonsuzluk artışım olduğunda oyun gecikiyor, oyun gecikecek ve bir seviye asla bitmeyecek. Oyunu kapatmam ve sonsuzluk desteğini kaybetmem gerekiyor.
İlk başlarda zevkliydi. Ama tekrar tekrar reklam izlemekten bıktım. Bazı reklamları atlasam bile, bir sonraki seviyeye geçmek için hala izlenmesi gereken reklamlar (aniden açılır) var. Yakında kaldıracaktır.
Kötü çok çok kötü
oyuna bayıldım ama bu reklamlar çok sinir bozucu!! Aman tanrım
Çok beğendim Eklendi müthiş bir oyunnnn ama anahtarlar daha çabuk kazanılsa daha iyi olur gerisini okuma hdbddhfjndoenxncgenmdoxmdnejxjdnfnrjfknxnhxhdbdnsjowoejdj nb xnxjdjeieifhhfhfnf ndjdiyd0zduztidotgkxhlcufufgjddyodyoditdtieitsitwi4stoxoycjlvcoydktstkafksirw5ie592otdtodgxlztizfmgdrjdyltoe
Reklamsız olmanın bir yolu var mı? Reklamların miktarı çok fazla, ücretli bir sürüm olup olmadığını görmek için Ap'deki tüm düğmeleri tıkladım
Oyun mekaniği iyi. hayatı bir kombo yok. Ama daha ikinci güncelleme de elmas istiyor. Kazanmak için ödeme yapın, reklamların vitrinlerinden, çıkan elmaslarla doğru dürüst güncellemeler yapabilirsiniz.