Post by liaheisumnietrav on Feb 10, 2022 12:13:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ צ'יטים מגדילים אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ Snake.io: Fun Battle .io Games 2022 version ▞▞▞
בהתחלה זה נראה כמו משחק מהנה אבל אחרי כמה זמן זה נהיה משעמם. כשתהיה גדול אין מה לעשות. אתה פשוט מסתובב וזה משעמם לגמרי. זה יהיה נחמד לקבל משימות לעשות והרפתקאות שונות. וגם האתגר (סוג של) הקוברה הזה ממש משעמם. זה חסר מוטיבציה
Snake.io Games. 7.0. Facebook. 5.0. My Child Lebensborn LITE. 8.0. My Love. 10.0. Duolingo. 9.3. Bloody Bastards.
זה צריך גרסה מקוונת, משעממת מדי בלי אנשים אמיתיים.
איכככ גרועעעעעע ביותר
משחק נהדר אבל הבעיה הגיעה ל-25k בניקוד, רכשתי מעט עורות נחש ושילמו כדי להסיר פרסומות הייתה בעיה בטלפון נאלצתי להסיר את ההתקנה הרבה והתקינו מחדש את המשחק הזה והניקוד אופס עורות הנחש חזרו להתחלה וכאשר לחצתי כדי לשחזר כלום קרה רק הפרסומות הוסרו, מאוכזב או שזה קורה אתה לא שומר ניקוד או סקינים שלא הובאו רק זכה?
Snake.io: Fun Battle .io Games פעולה ipt
Potion Punch 2: Magische Kochabenteuer Arcade lsi
המשחק הזה היה טוב יותר לפני 5 שנים
אני ממליצה לכם לשחק במשחק הזה משחק טוב ומהנה
קולי
זה באינטרנט
טוב אהבתי את המשחק עד שקיבלתי הכל והאירוע נגמר הבוטים מבאסים ואין למה לצפות....תחבר אותי לאירוע חדש או משהו...
משחק טוב וקליל
המשחק הזה ממש כיף קיבלתי 3026 נקודות בלי פיגור!!!! תודה רבה והמשחק הזה כל כך מקסים והסקינים מדהימים 🤩🤩
בתור מישהו שמשחק ב-agar.io כשזה יצא לראשונה, מצאתי את המשחק הזה כיפי וממכר. פשוט שלם את 2 הדולר כדי להיפטר מפרסומות ולפתוח מחדש את הנעילה. הדבר העיקרי שאני לא אוהב זה שזה לא באינטרנט. הטבלאות הן ולוח אירועים (כרגע אני במקום השני בזה 😉). אם היו לו אפשרויות מקוונות, בהחלט יכול להתחרות עם sliter.io
אני מתקין אותו מחדש במכשיר הזה כי זה מדהים כבר יש לי אותו במכשיר אחר. זה בהחלט סופר מדהים, אבל אני חושב שאתה צריך לתת הגדרה כמו לאפשר לשחק עם חברים והכל, רציתי לשחק את זה עם מישהו אבל לא הצלחתי להוסיף את זה ואני אתן 5 כוכבים מלבד זה זה מדהים.
ובכן, המשחק מהנה. זה טוב שאתה יכול לשחק בו במצב לא מקוון. הכל נראה טוב חוץ מזה שבאופן טבעי אתה לא יכול לשחק במשחק במשך 24 שעות, אז הם שמו כפתור הפסקה במשחקים. למשחק הזה אין כזה. אז זה מתסכל להתחיל את המשחק מההתחלה בכל פעם שאתה רוצה לקחת הפסקה.
המשחק הזה הוא הפצצה! הורד את זה ותתמכר תוך זמן קצר. זה מאוד כיף ואין הרבה פרסומות, האיכות טובה ו.. זה לא מקוון לשחק. אני מאוד ממליץ לטיולים. Snake.io פשוט מושלם לילדים כי יש אין האקרים או צ'אט כדי שלא יציקו להם או מרמים אותם לתת לאדם זר את כתובתו. זה בחינם, בטוח ואין הרבה פרסומות! משחק מדהים, תמשיך כך!
קשה בתרוף אבל אהבתי
נחמד
אני מאוד אוהב את המשחקים האלה אבל השחקנים לא מקוונים הם רק בוטים כלומר בכל פעם שאני גדול הם פשוט קורסים עליי בלי סיבה אז אני שונא את הבוטים אני מתכוון שהמשחק הזה משעמם
Action Games. Package name ... Sniper 3D: Fun Free Online FPS Shooting Game ... Snake.io Games.
זה כל כך ממכר ומהנה אבל זה ממש מעצבן שאי אפשר להרוג נחשים בקלות רבה.
זה המשחק הכי טוב אי פעם ❤️ איך אתה מקבל רעיון לעשות את המשחק הזה? 😲 אני אוהב לשחק כל הזמן שאתה יודע. ואין לי בעיות במשחק. תודה שיצרת את המשחק הזה. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❣️🌋🌋
Download מדבקות ישראל 2.6.1 Android APK
אפליקציה טובה אבל נתתי3 כי אני לא מתחברת
#גרוע+ גרוע# 90
המשחק הזה ממש כיף, שכחתי ממנו לגמרי עד שאחי בן ה-5 עכשיו בן 6 שיחק בו בטלפון של אמא שלנו. אני די מכור עכשיו חחח. רציתי לנצח את לוח התוצאות (וזה כנראה בלתי אפשרי) הגעתי רק ל-15,656 נקודות ואז הייתי צריך לרדת💀 המשחק הזה הוא ממש כיף לאנשים מתחרים חחח זה משחק טוב לכל אחד באמת
מאוד ממכר! קל לשחק. פשוט שונא את כל הפרסומות 🤷🏾♀️
המשחק הזה הוא משחק ממש מהנה והוא מסיח את דעתך כשאתה מרגיש נמוך. אתה יכול לקבל הרגשה ממש טובה לגבי המשחק הזה. כאילו ברגע שאני מוריד אותו אני צריך שזה הולך להיות משחק ממש כיף. זה היה משחק ממש כיף כמו שמעולם לא חדש, יכולתי לקבל את הציון של 15 אלף אם כמה. אתה צריך לשים עוד משחק בדיוק ככה.😁😛
OMG אני אוהב את האפליקציה הזו! זה כל כך כיף ללמוד איך לנצח את הציון האחרון שלך ולהרוג אנשים במשחק! אני ממליץ על המשחק הזה לכל הגילאים! אני אוהב את האפליקציה הזו!😍😍
בחייך גבר, זה רק קרע בוטה של משחקי .Io רבים שחיים (טוב, לא כולם). הסמל הוא ממש הסמל של slither.io אבל עם כתר, כמו כמה נמוך אתה יכול לרדת.
Snake.io: Fun Battle .io Games অ্যাকশন hjr
פעם אהבתי את המשחק הזה עכשיו אני פשוט מרגיש זקן 😩 3 כוכבים