Post by porbrowantempdo on Feb 20, 2022 13:54:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy nekonečné klíče ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop! Puzzle Game Legend 2022 version ▞▞▞
Přiměřeně zábavné na většině desek. Některé desky „změnit barvu při každém zásahu“ se mohou stát nevyhratelnými, aniž by jim byly poskytnuty peníze, protože „náhodné“ kombinace na konci jednoduše nefungují. (Můžete s trpělivostí dělat desku znovu a znovu a doufat, že to funguje, ale rychle to bude méně o dovednostech a více o štěstí, a to není legrace.)
V podstatě jen reklamy s malým množstvím hry. Možná mít v aplikaci nákupy za peníze
Bylo by skvělé, kdybyste nemuseli sledovat reklamu mezi VŠEMI úrovněmi!
dobrá hra. reklamy jsou tam také získat zdarma coiny. Neobtěžují mě, dokud jich není celá parta. to je účel bezplatných her. Potrpím si na reklamy. stejně na ně zvyklí. Nyní je uprostřed hry velký krvavý pruh, kvůli kterému je nehratelné něco udělat, jinak už nikdy nebudu hrát bit mango. Proč je tam zatracený velký pás. Obrázek uprostřed celé té zatracené hry, oprav to hned!
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Kirakós játékok zmal
Zombie War Idle Defense Game Įprastos temos ywbh
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Quebra-cabeça xgll
Užijte si s ním spoustu času
Opravte své chyby!! Tato hra padá víc než kterákoli hra, se kterou jsem se kdy setkal! Připomíná mi to, proč přestávám hrát a jdu na jiné hry!
Přál bych si dát této hře 5 startů, ale reklam je prostě příliš mnoho. Nemůžu projít ani hrou. Jediný způsob, jak hrát tuto hru v míru, je v režimu letadla. Navíc, když nejsem v režimu letadla, tato hra se mi ani pořádně nenačte. Je to smutné, protože je to opravdu dobrá hra.
Další zavádějící reklama. Nemůžete vybrat různé snímky přehrávání.
Může to být zábavná hra, pokud dokážete překonat 3 velmi nepříjemné skutečnosti: 1. Reklamy se opakují a dovedou vás k šílenství. 2. Kolotoč denních cen není náhodný. Tuto hru jsem hrál denně posledních 7 měsíců. Ve skutečně náhodném světě by rotace měla stejnou šanci na získání jakékoli ceny. Ale překvapivě jsem v 75 % případů trefil 10 nebo 15 mincí. 3. Je to jako karnevalová hra...vystrojená tak, abyste ji prohráli. Pokud to dokážete ignorovat, bavte se.
Hra je v pořádku, ale kdybych si takovou hru opravdu chtěl zahrát, šel bych do ságy s čarodějnicemi. Především proto, že grafika je o něco lepší a ovládání je přeci jen o něco jednodušší. Hra není špatná, ale rozhodně to není hra, u které plánuji trávit hodiny a hodiny.
Dostal jsem se na úroveň #84 na svém Google Pixel 3. Toto je zdaleka nejlepší bublinová střílečka. Přibližně na úrovni #23 však hra začala padat. čím vyšší úrovně jsem dostal, tím více to havarovalo. To se děje zejména těsně před koncem poražení úrovně. Vzdal jsem se.
Miloval jsem tuto hru! Velmi relaxační a něco dělat při čekání. Ale když se dostanu do vyšších úrovní, zahrajete si jednu hru, pak se to nepohne! Jen pořád krouží kolem a využívá celou výdrž baterie. Musím x ze hry a jít do ní znovu. Jaká nepříjemnost! Dokonce jsem aktualizoval! Odinstalování...
Dostal jsem se na úroveň 2074, ale nyní je nutné aplikaci odinstalovat. Musím to neustále restartovat, protože otravné reklamy (zejména ty pilulky na hubnutí) způsobí, že to pokaždé spadne. Opravdu jsem si to užil, ale reklamy jsou příliš časté, příliš se opakují a neodrážejí herní společnost - tlusté pilulky - opravdu!! Podívám se po něčem jiném na hraní, od jiného vývojáře s méně otravnými, shazujícími reklamami.
Skvělé na prvních pár her a pak? Pohyb po úrovních je téměř nemožný, protože počítačově generovaný systém umísťuje jednobarevné koule vedle sebe a pak vám nabízí pouze barevné koule, které nepotřebujete. Více opravené než riskantní stroj na ovoce...
Tuto hru jsem rád hrál. Mám velký problém. Když přijde reklama, abyste získali další koule nebo se jen podívali na další reklamu, nedostanete nic jiného než černou obrazovku s bílým kruhem, který se bude točit dokola a dokola, bez ohledu na to, jak dlouho čekáte. Proto je moje hodnocení tak nízké.
Tato hra by ode mě dostala 5 hvězdiček, kdybych nemusel restartovat hru pokaždé, když porazím úroveň (protože se zobrazí černá obrazovka a hra se nenačte). Jinak tato hra je skvělá! Edit: Chvíli to bylo opraveno a teď to dělá znovu
Aplikace při pokusu o zobrazení reklamy náhle neustále zamrzá. Zobrazuje se 'Bubble pop' s kruhem, ale bude tam sedět navždy. Jedinou cestou ven je vynutit zastavení aplikace. Obzvláště nepříjemné, když jste na konci hry, blízko „3 hvězdám dokončeno“, pak se rozhodnete pro 3 navíc a ... můžete začít od nuly. Také 30 sekundové reklamy jsou mnohem, mnohem delší než v jiných hrách. I když tam vidím stejné reklamy, obvykle můžete pokračovat po 5, 10 nebo max 15 sekundách.
Příliš mnoho reklam. Zde je odpověď vývojáře: "Reakce vývojáře: Dobrý den, muselo to být docela znepokojující, že si musíte užít hru i reklamy zároveň! Pošlete nám to prostřednictvím našeho kontaktního e-mailu, pokud se na to necítíte příliš nepříjemně." Kdyby mě bavilo být zaplavován reklamami, nenechal bych výše uvedený komentář. Hra je zábavná, ale nestojí za to snášet tolik reklam. Proto jsem hru odinstaloval!
Miluji to, každý den téměř celý den!!
Tato hra je opravdu zábavná, ale v poslední době ji neustále trápí přidávání mezi hry. Mám přes 600 lvl a nikdy jsem neměl problém. Poslední 3 týdny mě zabíjejí a nutí mě zavřít aplikaci kvůli chybám. Mohu dokončit lvl, jsem tam... ale ne, náhodně začnu lagovat. Začněte znovu. Hurá!.
jen počítačová hra plýtvá časem a nikdy vám nedá ty správné koule, jen aby vás prohrála
Zábavné a vyžaduje strategii
Zatím docela dobrý. Ale příliš mnoho reklam. Tolik reklam to zabíjí! Z této obrazovky se nelze vrátit do hry!! Možná to budete muset odinstalovat! OK. Nemohu se dostat přes hru 21. Nemohu získat pomoc bez uvedení mé e-mailové adresy, což není nutné. podvod? Odinstalování!
Prvních pár kol se hra zdála chabá, protože jednoduchá kola jsou hotová tak rychle a po každé hře je reklama. Líbí se mi, že se to neustále staví do stovek úrovní. Mínusové hvězdy pro hru často neposkytují své bonusy poté, co na ně zhlédli další reklamy.
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Puzzle xab
Líbí se mi, že je offline! Můžu to hrát, když nemám wifi a je to opravdu relax, abych mohl hrát. Myslím, že můj jediný problém je, kolik je tam reklam, není jich tuna, ale po chvíli to začne být trochu nepříjemné. Děkujeme za vývoj skvělé hry!
Nemohu najít, kde se odhlásit z inzerce atd. Nevadí, když se reklamy zobrazují ve hrách. Nechtějte, aby mi je posílali.
Hraju jen asi 20 minut. Pokud hra zůstane taková, jaká je, vrátím se a dám 5 hvězdiček. 😊
Je to velká zábava, dokud nevyskakují reklamy Google a NEMŮŽETE SE JICH ZBAVIT!! Obrazovka zůstane zablokována i po opuštění a opětovném vstupu nebo dokonce po restartování telefonu! Bylo by v pořádku, kdyby reklama byla dole, ale blokuje obrazovku! Jak se těchto reklam zbavím? Nebo musím za hraní platit? Pokud budu muset platit, tak skončím. Žádná jiná hra mi nedělá takové potíže.
Hloupá nová aktualizace, kterou MUSÍTE sledovat, pokud zkusíte úroveň znovu. Nyní jsem dlouholetým hráčem (úroveň 1296) a jsem na aktualizaci tak naštvaný!
Miloval jsem to, ale někdy je to nemožné - když potřebujete pouze 1 barvu - ale dalších 10 míčků je každé jiné barvy - některé fáze jsou navrženy tak, abyste buď prohráli, nebo museli koupit. Kdyby tomu tak nebylo - bylo by to určitě 5 hvězdiček (velmi návykové).
Nucený k ukládání přes Facebook, příliš mnoho přidává.
Hra neustále vystřeluje "bubliny", když se ji snažím zamířit. Měli byste se pokusit tento problém vyřešit.
Hra je mírně zábavná, myslím, že dost náročná na to, aby rozbila monotónnost při sezení v čekárně u zubaře. Příliš mnoho reklam. Očekávám nějaké reklamy při hraní her...nechte vývojáře dostat zaplaceno...ale reklama po každé úrovni nebo každé 2 úrovně...prostě nestojí za můj čas. Přesto děkuji!
Po mracích ☁️ to přijde na hovno. V reakci na vývojáře: Užil jsem si snadnou ztrátu času hraním hry (kromě někdy zvláštního a zdánlivě vynuceného výběru bublin). Poté, co jsem se dostal do mraků, vaše hra přestala být zábavná, protože bylo čím dál těžší střílet paprsky. Hra se mi líbila, protože její mechanika byla relaxační a známá až do těch mraků, nesnáším je. Ani přídavky mi nevadily.
Zábavné trávit čas při čekání.
Tato hra má tolik reklam
Příliš mnoho reklam, přestávek, jakkoli tomu chcete říkat MNOHO!
Je příjemné, že můžete jen praskat bubliny!
Finte, dokud se neobjeví otazníky, pak se vyplatí vyhrát. Také mít růžový a červený vzhled tak podobný je velká designová chyba.
Načteno a poté odinstalováno. Hra na reklamách neustále zamrzala. Reklamy se mi na začátku nelíbí, ale odmítám držet jakoukoli hru, která zamrzne, i když je zdarma.
Hra je zábavná dobrá hra pro soustředění
líbilo se mi to, mnoho reklam bylo trochu otravných, ale srozumitelných. hra neustále zamrzá, odinstalovává se a znovu instaluje, stále zamrzá. také jsem byl unavený z toho, že jsem musel zaplatit za odstranění reklam, pravděpodobně bych to udělal včas, ale začal jsem hrát před několika dny a nikdy jsem do hry nevložil peníze, pokud si nejsem jistý, že budu hrát déle než týden. měl jiné závady, ale vše v pořádku.
Bylo by hezké, kdybyste viděli recenzi poslední obrazovky, abyste měli přístup k tomu, jaké koule zbývají, než utratíte své těžce vydělané mince, ve chvíli, kdy se obrazovky zrychlí, abyste se mohli rozhodnout. Na zdraví
Hra se mi líbí. Nicméně, to hraje přidat po každé úrovni, jak o každé jiné úrovni. Možná sním. Věc, která se mi nelíbí, je hudba, nemůžu přijít na to, jak ji vypnout, aniž bych ji ztlumil. Líbí se mi ten zvuk
Je to zábava a relax. Nutí vás používat svou mysl
Za prvé, dovolte mi začít tím, že jsem tuto hru absolutně miloval a dal bych 5 hvězdiček, ALE... Nejsem si jistý, co se změnilo, teď nejenže vidím reklamy (kterým rozumím a nemám s nimi problém) TEĎ jsou přímo uprostřed obrazovky BĚHEM skutečného hraní hry. Ani nevidím, kde tu bublinu vypouštím. Dříve jsem tomu dal 5 hvězdiček, teď jen 2! A brzy bude 1 a bude odinstalován!!