Post by porbrowantempdo on Feb 20, 2022 13:57:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Girl ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Girl IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal sok kulcsot ▞▞▞
▞▞▞ Save The Girl 2022 version ▞▞▞
Miért kell még mindig hirdetéseket látnom, hogy folytathassam a játékomat, miután befejeztem, MIUTÁN KIFIZETETTEM A HIRDETÉSEKÉRT? KONKRÉTAN azt írta, hogy "NINCS HIRDETÉS"! EZÉRT FIZETTEM érte! KÉRJÜK erre válaszolni! Adjon visszatérítést!
Trpf
Tudsz segíteni neki megszökni? A trükkös és pihentető kirakós játék, amit eddig láttál, végre valósággá vált! Csak a legokosabbak tudják megoldani ezeket a fejtörő teszteket, hogy megmentsék a lányt az őt üldöző gazemberektől! Minden szinten bemutat egy forgatókönyvet, amelynek megoldásához IQ-ját és eszét kell használnia. Oldja meg helyesen a vicces kihívást, és a nő folytatja. Tedd félre, akkor nem lesz jó vége hősnőnknek. Maradj bent és játssz a leginkább függőséget okozó és sa
Rengeteg véleményt olvastam, és azt mondták, hogy túl sok kiegészítést tartalmaz, egyetértek, de ha nem akarja a saját érméit a ruhákra költeni, akkor használja ki az egyszeri lehetőséget, és vegye ki. Szeretem ezt a játékot.
Save The Girl Casual ybq
Ami engem illet a játék teljesen logikátlan állandó reklámot dob be és persze ha valamit elrontasz tovább tudsz menni egy reklám megnézése miatt ami azért jó mert semmi logika nincs benne így sokszor fogsz elrontani dolgokat reklámot is nézni.
Addiktív és vicces. Ez a játék a telefonján látható játékhirdetésekre válaszul készült, például a Gardenscapes és a Fishdom. Nagyon örülök, hogy a játékfejlesztők időt szakítottak arra, hogy az ilyen hirdetéseket valódi játékká alakítsák, amivel rendkívül szórakoztató játszani.
Első indítás után, még inkább játszanál, már az arcodba tolja, hogy jobban jársz, ha támogatod a fejlesztőt. Hát támogatom is 1 csillaggal.
Kevés a pálya egyébként jó 🙄😉😊🙂😛
Ez egy jó játék az idő múlására, és összességében olyan, mint a legtöbb játék hirdetése. Nagyon sok "Its a good game but the ADS"-et látok, és akinek gondja van, kapcsolja ki a wifit, a reklámoknak kell, de a játéknak nem.
Ijesztő belépek és gép kezdőképernyőjét látom fekete kockákba pedig a legtöbbet töltöttem le elég ijesztő szóval kuka de ha megjavítja akkor előre is köszönöm Asus és Android pedig a gépen minden tökéletes és biztos hogy a játék hibája ʕಠ_ಠʔ(-_-・・・
Valójában ez egy jó játék. Az egyetlen problémám a hirdetésekkel van, de ha repülő módba kapcsolod a telefonodat, tudsz játszani, de reklámok nélkül. Valójában egy nagyon élvezetes játék, ha repülő módba kapcsolja a telefont. Ez addiktív és igazán szórakoztató játszani. Megígérem, hogy nem vagyok robot. Valós személy vagyok, aki látott egy hirdetést ehhez az alkalmazáshoz, érdekelt, és letöltötte! Nem bántam meg, hogy letöltötte ezt az alkalmazást. Órákig képes szórakoztatni. 😁 Imádom ezt a játékot!
nekem tetszik
Ez nagyon szép! néha nehéz, de sokkal több nyilvánvaló szint is van. A képernyő mindig piszkos lesz 😂 Nem túl rossz Két választás nagyszerű Ha sok lenne, nehéz lenne. A kevés hirdetés ellenére mindig élvezheti. A többi helyzet szintén a való életben van, és bizonyos helyzetekben segít a választásban. Bár lehet, hogy egy kicsit nehéz lesz.
Ez a játék nagyon szórakoztató, és nagyon jól szórakozom, és lefegyvered a méheket és a lányt, aki még nem próbálta megmenteni, majd megpróbálod kiválasztani, hogy én nem tettem, mert zombik megpróbálják elkapni és minden más cucc, és igen, azt mondják, sziasztok, ezt most megtudják, nagyon szórakoztató. Nem tudom, hogyan csináltátok ezt az igazit, és szeretnék üvölteni és mesélni az embereknek erről a játékról, mert nagyon szórakoztató, nézzétek meg. Ezt a giw2020 7ey c ur7c58ru575i mentésének hívják.
Egy részben jo meg minden de tulsok a reklám, ezért azt csináltam, hogy ki kacsoltam a wifit és ''nekem'' nem jött be reklám🤣🤣
Save The Girl Casual dcpi
Save The Girl Інше kumi
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Arked wpk
A játék nagyon jó, amire most jöttem rá, ha bekapcsolod a repülőgép módot, nem fognak felbukkanni több hirdetés, egész nap folytathatod a játékot, szóval ha valaha úgy döntöttél, hogy ezzel a játékkal játssz, mindenképpen kapcsold be a repülőgép módot. ígérd meg, hogy működni fog...
Ez egy szórakoztató játék, de túl sok a hirdetés. Eltávolítottam, mert túl sok a hirdetés. A lány megmentésének minden köre után kapsz egy hirdetést, és ez egy kis idő után elég idegesítő lesz. Ezt ötösre értékelném, ha nem lenne annyi hirdetés. A hirdetések miatt nem fogok többet játszani ezzel a játékkal, és soha többé nem telepítem.
Ez nagyon jo csak kicsit sok a reklám
Jó lenne, de túl sok a hirdetés. Túl szomorú.
A tárgyakat és felhasználásukat semmilyen módon nem írják le, és nincs mód arra sem, hogy megmondja, hogyan fogja használni őket a karakter. Alapvetően véletlenszerűen tippelsz ki elemeket az idő nagy részében, mivel egyes hatások teljesen értelmetlenek. Választhat deszka és vödör között, de nem tudhatja előre, hogy a deszka megrepedt, és a vödör végtelen mennyiségű betont tartalmaz. A hirdetések gyakoriak és tolakodóak, és a játékon belüli pénznem olyan dolgokat vásárol meg, amelyeknek egyébként nincs hatása a játékra.
Végre egy játék ugyanazzal a játékmenettel, mint azokban a hirdetésekben!! Nagyon szórakoztató, még ha könnyű is. Csak az a helyzet, hogy a minden szint utáni hirdetések miatt nem akarok sokat játszani.
Hát ez egy jó játék. Imádtam játszani. Olvasgattam a hozzászólásokat, és az emberek azt mondták, hogy sok hirdetéssel néznek szembe, ezért szeretném elmondani nekik, hogy CSAK VÁLTASSA MEG A MOBILADATOIT!!!!!!!!!!!!
Ez egy jó játék, ha unatkozik... de TÚL SOK hirdetés van. Ezenkívül korlátozott számú pálya van, így maradt a lehetőség, hogy ugyanazokat a pályákat játsszuk újra.
Érdekes koncepció volt, de fajilag diszkriminatív a női sztereotípiákkal szemben. A nő által mutatott gesztusok sztereotípiák egy 19-20. századi nőről, lányos járásáról, rossz nyelvtanáról (például "ijesztő medve"), mindig félt (akár egy kisegérrel üvöltve), lányosan sztereotip kéz- és testmozdulatairól. , homályos nőies ruházatát, sőt túlzottan eltúlzott testrészeit. Ezt szeretnénk megmutatni a mai fiatal lányoknak? 15 éves vagyok és még azt is tudom, hogy ez HELYTELEN!
Elmegy nem a legjobb
Tényleg sok a reklàm de azért jó.
Ha szeretné jól érezni magát ezzel a játékkal, kapcsolja be a telefont Repülőgép módba, hogy ne lásson hirdetéseket. Kivéve, ha egy új szint letöltését igényli, akkor kapcsolja be a letöltéshez, majd kapcsolja ki. Nincsenek hirdetések. Csak ilyen könnyű
Nagyon szeretem ezt a játékot, csak jobb lesz több ruha, haj, cipő és szobaválasztás
A játék élvezetes lehet sok reklám nélkül, de van egy egyszerű feltörés, mindössze 2 másodpercig tart. Amint a hirdetés megjelenik, nyomja meg a kezdőlap gombot a mobilodon, és térjen vissza a játékhoz, a hirdetések nélkül folytatódik. De 20 szint után elegem lett ebből, hogy Hahaha uninstalled
JÓ😘🥂
Tele reklámmal.
Nagyszerű játékok a reklámok idegesítenek, megértem, hogy így lehet pénzt keresni, de a semmiből bukkannak fel..ha meg tudnád javítani, akkor 5 csillagot adok rá, nem panaszkodom, mert ez egy ingyenes játék, de a hirdetések idegesítőek köszi
Vicces
Semmire nem jó reklám áradat....